wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са сарадницима, комерцијалним директором компаније Терастил Александром Петровим и Зораном Цвијовићем, извршним директором исте компаније обишао радове који се тренутно изводе на градском стадиону и који су вредни 2,5 милијарде динара.

Приликом обиласка констатовано је да радови напредују, да се одвијају убрзаном динамиком, као и да је изградња стадиона у Лесковцу највише одмакла, упоређујући га са осталим стадонима који се граде у Србији.

Испред компаније ГАТ говорио је Дарко Ивановић који је рекао:

„Конструкцију завршавамо врло брзо. Бетонска контрукција је скоро готова, челичну конструкцију радимо увелико. Динамика је доста добра, с тим што нас је мало киша успорила ових дана. Електроинсталација се раде, вода и канализација је почела спољни развод, унутрашњи развод, радимо увелико, сви радови су на задовољавајућем нивоу и напредују доста добро.“

Александар Пејчић, члан Градског већа је говорио о значају ове инвестиције за развој спорта у Лесковцу, док је градоначелник Цветановић додао:

„Када је реч о овом пројекту, слика више говори од речи. Март месец идуће године је предвиђен за завршетак радова по уговору, нормално у зависности од временских прилика. Околности су непредвидљиве, претпостављамо да ако оваква динамика и временски услови дозволе до краја текуће може да се заврши највећи део посла.

И од председника Републике Србије Александра Вучића сте могли чути да ће стадион изменити изглед града Лесковца. Ова импозантна грађевина ће имати места за преко 8500 гледалаца и све садржаје по Фифа стандардима.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија