wrapper

Items filtered by date: September 2020

У Манојловцу је данас одржана конференција за медије поводом радова на изградњи атмосферске канализације у овом месту у дужини од 225 метара, вредности 2,2 милиона динара на регионалном путу другог Б реда.

Јавно-комунално предузеће „Урбанизам и изградња“ је недавно завршило извођење радова на изградњи уличног осветљења у селу Црковница. За ове радове које је финансирао град Лесковац је издвојена сума од 799.000 динара. Уградња ЛЕД светиљки је изведена на основу пројекта ЈП „Урбанизам и изградња“ од стране компаније Лукс д.о.о. и сада становници овог места имају много повољније услове за живот.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас у свом кабинету одржао састанак са руководством организације Ротари која у Лесковцу обележава 23 година од реоснивања. Састанку на којем је било речи о предстојећим активностима Ротати клуба Лесковац чији циљ је развој, модернизација и унапређење области образовања и здравства, су поред градоначелника и његових сарадника присуствовали професорка Биљана Ђорђевић, председница Ротари клуба у Лесковцу и секретар Никола Јањић, Данило Љевнаић, гувернер Ротарија за Србију и Црну Гору, Влада Матић, некадашњи гувернер и Никола Божић, који је уједно и програмски директор Истраживачке станице Петница.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је део данашњег дана посветио обиласку два сточарска домаћинства у селу Мрштане, домаћинство Митић и Станимировић, која поред сарадње везују и кумовске везе.

Page 1 of 14

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија