wrapper

Items filtered by date: July 2020

Као што је најављено, на територији града Лесковца се наставља са уградњом стругане асфалтне масе која је нашем граду уступљена од стране Јавног предузећа „Путеви Србије“ у количини од 7000 метара кубних. Укупна вредност радова је 6 милиона динара. Након насеља Раде Жунић, Охридског насеља и насеља Обрада Лучића и других улица у граду и околним селима попут пут ка гробљу у Вучју, пут од насеља Подрум до цркве у Рудару, данас се завршавају улице у Горњем Стопању, док ће сутра бити окончани радови на уградњи гребаног асфалта на путу Винарце – Доње Стопање.

Пре годину дана одлуком Владе Републике Србије град Лесковац је одабран за седиште високошколске институције, Академије струковних студија Јужна Србија, у оквиру које ће функционисати пет високих струковних школа, данас одсека и то Одсек за пословне студије Лесковац, Одсек за технолошко уметничке студије Лесковац, Одсек за пољопривредно прехрамбене студије Прокупље, Одсек за пословне студије Блаце и Одсек студија за васпитаче Бујановац.

У току су радови на ојачању коловоза на делу државног пута IIА реда број 226 деоница Драговац - Лесковац (Горње Стопање), односно дела пута од скретања за Петровац према Лесковцу, у укупној дужини од 2260 метара.

Градска управа града Лесковца, Одељење за заштиту животне средине обавештава грађане и Пчеларска друштва да ће се вршити сузбијање одраслих форми комараца замагљивањем, по утврђеној маршрути, а у оквиру Акције системске дератизације и дезинсекције на територији града Лесковца.

Page 1 of 9

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија