wrapper

Items filtered by date: February 2019

Председник Александар Вучић поручио је данас у Лесковцу да је пристојна Србија устала, да сачува своју земљу, и од оних изнутра и од оних споља, који би да је сруше.

Председник Александар Вучић поручио је данас мештанима Сијаринске бање да не треба да имају никакве сумње, јер су Сијаринска бања и Медвеђа Србија, били су и биће Србија увек.

Вучић је, у обраћају током посете тој бањи, приметио да се ми сваки дан, можда и више него Албанци, бавимо разним изјавама и глупостима које се чују од њихових политичара, што не би требало, али да је он, ипак, дошао да им поручи да не брину, јер су Бања и Медвеђа - Србија.

Председник Вучић стигао у Бојник, где га је дочекао велики број грађана којима се захвалио на предивном дочеку. Он је у Бојнику обишао фабрику „Autostop Interiors“ и плантажу воћа “Експерт стил“.

Председник Републике Србије Александар Вучић данас је наставио своју кампању „Будућност Србије“ у Јабланичком округу. Власотинце је прва општина овог округа коју је обишао председник и том приликом обратио се великом броју окупљених грађана:

Page 1 of 11

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија