wrapper

Акцијама чишћења и уређења Јавно-комуналног предузећа „Комуналац“, данас се прикључио и ЈКП „Грделица“, када су готови сви упошљеници овог предузећа изашли из канцеларија и придружили се запосленима који одржавају хигијену и зеленило у овом месту.

Педесетак радника је радило на сакупљању опалог лишћа и чишћењу улице 29. новембар, затим паркова испред Основне школе „Десанка Максимовић“, Дома здравља и вртића. Уједно су чистилицом и цистерном дезинфиковане улице, прилази вртићу, месној заједници, школи, зградама дистрибуције и поште. Оваквим активностима, у којима директно учествују и руководиоци јавно-комуналних предузећа, се указује на важност очувања животне средине и чињенице да сваки појединац својим личним примером може допринети чистијем и лепшем изгледу града.

У току ове акције радници су користили моторне и ручне леђне прскалице за дезинфекцију, заштитне визире, одела и рукавице које је ово предузеће добило од Асоцијације за заштиту очувања вода јужне Србије. Поред наведене опреме донација је садржала и алкохол, средства за дезинфекцију, респираторне маске, заштитне наочаре и гумене чизме.

Јавно-комунално предузеће "Грделица" и Јавно-комунално предузеће "Комуналац" ће наставити да спроводе акције овог типа и у наредном периоду.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија