wrapper

Градске вести

ПОСТАВЉАЊЕ КЛУПИ И КАНТИ ШИРОМ ЛЕСКОВЦА

Град Лесковац континуирано уређује јавне градске просторе - пешачке и зелене површине. Један од видова уређења је опремање урбаним мобилијаром и то је активност која се спроводи сваке године. У претходне четири године уграђено је 65 клупа за седење, 60 канти за отпатке, 12 држача за бицикле, 6 роштиља у укупном износу од 4,6 милиона динара.

Read more...

ДВАДЕСЕТ ДВЕ ГОДИНЕ УСПЕШНОГ ПОСЛОВАЊА КОМПАНИЈЕ ДИТ'С

На простору некадашњег Југекспреса, на површини од 11.000 квадратних метара, улагањем од милион евра, компанија ДИТ'С, на челу са Славишом Цветковићем, је отворила нови продајни салон, производни погон, перионицу аутомобила и кафе ресторан.

Read more...

ЈОШ ЈЕДНА УЛИЦА У ЛЕСКОВЦУ ДОБИЛА МОДЕРНУ ЛЕД РАСВЕТУ

Радови на уградњи уличног осветљења са ЛЕД извором светлости у улици Раде Жунић су завршени. Тиме је још једна лесковачка улица добила савремену расвету, а њени становници захваљујући бољем осветљавању сада се могу безбедније кретати.

Read more...

ЦЕНТРУ ЗА САМОСТАЛНИ ЖИВОТ ИСПЛАЋЕНО ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА ЗА УСЛУГЕ ПЕРСОНАЛНЕ АСИСТЕНЦИЈЕ

Данас је из буџета Града Лесковца исплаћена сума од 506.880 динара намењена Центру за самостални живот особа са инвалидитетом за услуге персоналне асистенције које користи осам особа.

Да подсетимо, како би се услуге персоналне асистенције реализовале на што квалитетнији начин, у 2021. години је за ове намене из буџета издвојен износ од шест милиона динара.

Read more...

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ТЕЛЕКОМА

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић се данас састао са представницима домаће компаније Телеком задуженим за регион југоисточне Србије Драганом Павловићем и Драганом Стојановићем.

Read more...

НАСТАВЉЕНА ПОДЕЛА АУТО-СЕДИШТА

У сали Народног позоришта у Лесковцу данас је организована трећа по реду подела ауто-седишта која град обезбеђује за све бебе рођене у 2021. години.

Read more...

ПРЕДСТАВЉЕН ПРОГРАМ ГРДЕЛИЧКОГ ЛЕТА

У Дому културе у Грделици одржана је конференција за медије на којој је представљен програм Грделичког лета за 2021. годину. Директор Дома културе Марко Тривунић говорио је о програму  Грделичког лета 2021.
Read more...

КОМПАНИЈА КАТАЛОГ ОТВОРИЛА НОВИ ПОСЛОВНИ ЦЕНТАР У ЛЕСКОВЦУ

На површини од преко 300 метара квадратних, у близини Лесковачког културног центра, једна од најстаријих рачунарских фирми у Лесковцу и Јабланичком округу, Каталог, данас је отворила свој нови Пословни центар.

Read more...

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА УО НАЛЕДА

Пре месец дана градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је по трећи пут именован за члана Управног одбора НАЛЕД-а, али и део председништва БФЦ клуба.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија