wrapper

Градске вести

IN MEMORIAM МИОМИР ПЕТРОВИЋ

Миомир Петровић, познати рукометни судија, некадашњи потпредседник Заједнице судија и контролора Рукометног савеза Србије и генерални секретар ОРС Лесковац је преминуо од последица несрећног случаја. Тим поводом градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је казао:

Read more...

ПРЕДСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ГРАДА ЛОЗНИЦА У ЛЕСКОВЦУ

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић се данас састао са руководиоцима једног од најразвијених градова Мачванског округа, града Лознице, Видојем Петровићем, градоначелником, и председницом Народне скупштине града Лознице Миленом Манојловић Кнежевић. Повод ове посете је успоставаљање и јачање сарадње два града који имају заједничке циљеве и бројне додирне тачке. О томе је говорио градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић на прес-конференцији:

Read more...

СВЕТСКИ ДАН УХА И СЛУХА

Светски дан уха и слуха је годишњи глобални догађај који позива на акцију за решавање проблема са оштећењем слуха и сродних проблема. Обележава се 3. марта од 2007. године са циљем да се подигне свест о губитку слуха, посебно проузрокованим буком, као и да се промовише нега уха и слуха на нивоу заједнице и националном нивоу. Оштећење слуха може се јавити код људи свих старосних доба. Ово стање је невидљиво, али његове последице за појединца су далекосежне.

Read more...

ЛЕСКОВАЦ УКИНУО ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ ПРОГЛАШЕНУ ЗБОГ ЕЛЕМЕНТАРНИХ НЕПОГОДА

Чланови Градског штаба за ванредне ситуације града Лесковца на челу са командантом и градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем данас су заседали 48. пут.

Read more...

ВЕЧЕРАС ОД 21 ЧАС НА ТВ ЛЕСКОВАЦ ЕМИСИЈА "АКТУЕЛНО"

Вечерас, 02.03.2021. године, од 21 час можете погледати емисију "Актуелно" на телевизији Лесковац. Гост вечерашње емисије биће Емина Јовановић, директор Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац.

Read more...

И ПЛИВАЧКИ КЛУБ "ЛЕСКОВАЦ" ОСВОЈИО БРОЈНЕ НАГРАДЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ

На пливачком митингу Анте Ламбаса 2021. одржаном у Београду 27. и 28. фебруара, на коме су наступила 600 такмичара из чак 38 клубова, и пливачки клуб „Лесковац“ однео је бројне награде. Пливачки из овог клуба освојили су 10 медаља и испливана је НОРМА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ.

Read more...

ПЛИВАЧИ ИЗ ПК "ДУБОЧИЦА" ПОНОВО БРИЉИРАЛИ

Протеклог викенда је у Београду одржан 29. Меморијални међународни пливачки митинг Анте Ламбаша у организацији Пливачког клуба Баракуда на којем су учествовали и чланови Пливачког клуба „Дубочица” Лесковац.

Read more...

КАДА ВРЕДНО РАДИТЕ УСПЕХ САМ ДОЛАЗИ

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је на Дан државности одликовања заслужним појединцима и институцијама. Међу добитницима одликовања нашли су се госпођа Наташа Јовчић Зорић, главна медицинска сестра Ковид центра Опште болнице Лесковац, и Братислав Илић, новинар телевизије Б92 и Прва. Госпођа Јовчић Зорић је одликована златном медаљом за заслуге у борби против заразне болести Ковид 19, док је познати лесковачки новинар Бата Илић за бројне професионалне успехе добио сребрну медаљу.

Read more...

ЛЕСКОВАЧКИ КЛУБОВИ ПОБЕЂУЈУ И ОВОГ ВИКЕНДА

Лесковачки спортисти ове суботе нижу тријумфе. Од четири утакмицe у којима су се лесковачки тимови надметали, чак три су завршене у корист града на Ветерници.

Read more...

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У ДРЋЕВЦУ

Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца, у сарадњи са ЈКП"Комуналац" , ЈКП „Грделица“, Одељењем комуналне полиције и компанијом ПВВ, данас је спровело акцију уређења јавне површине у селу Дрћевац. Ова акција обухватила је уклањање дивље депоније, чишћење канала и санацију сеоског пута који води до противградне станице.

Read more...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија