wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2017

Компанија ПВВ набавила је ново возило за прање контејнера чиме је подигла квалитет пружања својих услуга на виши ниво. Вредност ове машине износи 548 хиљада евра.

Пета недеља епидемије, која на основу искустава других земаља представља најкритичнији период када је број заражених у великом порасту, је у току. Ни град Лесковац није изузетак од тог правила, и очекивано је број заражених вирусом SARS-COV-2 порастао. Градоначелник Лесковца и командант Штаба за ванредне ситуације  др сци. мед. Горан Цветановић је на данашњој конференцији за медије изнео најновије податке о броју заражених и остале важне информације.

На данашњој конференцији за медије градоначелник и командант Штаба за ванредне ситуације града  Лесковца др сци. мед. је говорио о састанку који је јуче одржан са руководством јужнокорејске компаније „Јура“, нагласивши да је тиме прешао границе надлежности градоначелника с обзиром на то да град Лесковац не може да утиче на одлуке које приватни инвеститори доносе, као и то да он нема механизам да затвори било коју фабрику.

Градоначелник Лесковца и командант Градског штаба за ванредне ситуације др сци. мед. Горан Цветановић је на данашњој конференцији обавестио јавност да су отворени динарски и девизни рачун за добровољне уплате свих грађана добре воље који желе да дају свој допринос борби против заразне болести COVID-19.

Страна 1 од 923