wrapper

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је обишао Светоилијску улицу у којој су завршени радови на појачаном одржавању.

Радови су били извођени у две фазе од којих је прва обухватала радове на реконструкцији у дужини од 600 метара, док су у оквиру друге фазе радови изведени у дужини од 150 метара и на раскрсници са улицом Јужноморавских бригада и Светозара Марковића.

Средства за реализацију ових радова обезбедио је град Лесковац у вредности од 25 милиона за прву и 6,4 милиона за другу фазу. Спроведено је појачано одржавање целе улице и раскрсница код главне поште. Уграђена су два слоја асфалта, поплочавање тротоара бехатон плочама, урађено је нивелисање постојећих поклопаца на канализационој мрежи и нивелисање сливних решетки као и водоводних капа, а постављена је и вертикална сигнализација. Завршена је садња дрвореда у првом делу улице а у јесен ће бити спроведена садња у дуж целе улице.

На конфренцији за медије, заказаној овим поводом, градоначелник Цветановић подсетио је да је пре 10 година када је вршио функцију председника Скупштине општине, у овом делу града изграђена Хисарска улица са атмосферском канализацијом и водоводном мрежом у вредности од 18,6 милиона динара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија