wrapper

У част обележавања Међународног дана физичке активности данас је организована акција под називом „Вожња бицикала са градоначелником“.

У вожњи је учествовало око 300 бициклиста, међу којима су поред, градоначелника Горана Цветановића и председника скупштине Александра Ђуровића, који су предводили колону, учествовали и представници Локалне самоуправе, директори јавних предузећа и институција. Колони су се придружили, са јуче освојеном медаљом, параолимпијци Милан Петровић и Горан Шмелцеровић.

На конференцији одржаној на старту, испред Лесковачког културног центра, градоначелник Цветановић се захвалио грађанима на великом одазиву и нагласио важност физичке активности: „У циљу промоције здравих стилова живота, поводом обележавања Међународног дана физичке активности, као одговорна Локална самоуправа, организовали смо ову манифестацију.“

Данашња маршрута је уједно и била промоција реновираног Општинског пута 16, деонице Лесковац - Мост на Јужној Морави. За ову деоницу издвојено 56,5 милиона динара. Учесници су на крају вожње имали прилику да се окрепе у кругу Постројења за пречишћавање вода. Бициклистима је руководство ЈП „Водовод“ пружило прилику да обиђу постројење.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија