wrapper

Ученици лесковачких основних школа, који су на недавном републичком такмичењу у пливању освојили 16 медаља, и њихови професори представили су се у седишту града, уз оцену да је то било једно од најуспешнијих такмичења и да су заузели високу позцију на ранг листи.

Такмичење је одржано у Крагујевцу у организацији  Савеза за школски спорт града Лесковца.

“Ово је незапамћен успех Савеза за школски спорт јер оволики број медаља ретко који град узме у току године. Ми смо имали срећу, али и могућност да то остваримо у Крагујевцу. У конкуренцији од 990 такмичара из 333 школе из целе Србије успели смо да остваримо овај резултат, да у наш град донесемо 16 медеаља, од тога 8 златних, 5 сребрних и 3 бронзане медаље - казао је председник Савеза Иван Цветановић, рекавши да се успех дугује и градоначелчнику Лесковца због вишегодишње подршке и вере у овај савез, али и његовом кабинету и надлежнима из друштвених делатност

Представници Савеза за школски спорт најавили су за децембар Републичко такмичење у рукомету, које се дуго није организовало у Лесковцу, а на коме ће учествовати око 400 деце из целе Србије.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија