wrapper

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је у згради „Гимназије“ одржао конференцију поводом завршетка радова на крову ове школе.

Радови који су изведени у оквиру пројекта су : демонтажа старих и уградња нових салонитних валовитих плоча на површини 650 м2. Делимична замена дотрајалих и оштећених кровних летви око 1000 м. Демонтажа старих  и постављање нових  олука. Уградња штапне хватаљке са уређајем за рано стартовање и бројачем удара на громобранској инсталацији . Испитивање рада са добијањем свих потребних сертификата за исправност громобранске мреже. Замена једноструког стакла и постављање мреже на двокрилним прозорима у таванском простору. Уградња врата од PVC и AL-u материјала у улазном делу кровног простора.  Постављање снегобрана на делу кровног простора. Комплетно чишћење кровног простора са дератизацијом и дезинфекцијом простора.

Вредност ових радова је око 1, 6 милиона динара.

“Ова санација је још један доказ нашег труда да свим лесковачким ученицима пружимо добре услове за школовање. Имао сам прилику да обиђем све школе са територије нашег града и желим да поручим да ћемо сагледати све њихове проблеме и потребе и да ћемо наставити са улагањима у зграде школа и у просвету”- поручио је Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија