wrapper

Поводом прославе 140 година од оснивања основне школе „Радоје Домановић“ у Манојловцу, данас се ученицима и наставницима школе обратио градоначелник града Горан Цветановић.

Овом приликом он је, просветарима и ученицима, честитао Дан школе, и исказао част која му је указана да буде учесник у јубиларној и свечаној академији: „Велико ми је задовољство и велика част што сам данас гост на свечаној прослави Дана школе, која данас слави 140 година постојања.“ У свом обраћању градоначелник је скренуо пажњу на бројна улагања Локалне самоуправе у ову школу за шта је издвојена сума од 8,2 милиона динара и најавио нове радове и нова улагања. На крају честитке градоначелник је поручио ученицима и наставницима школе да наставе са добрим радом и да наставе да пишу нову историју школе.

Директор школе Горан Гроздановић захвалио се градоначелнику на досадашњим улагањима, нагласивши да су градоначелник и Локална самоуправа увек били велика подршка школи у Манојловцу.

Овом приликом мештанин Манојловца Југослав Стојковић градоначелнику је поклонио иноку у знак захвалности за допринос школи и самом Манојловцу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија