wrapper

У Лесковцу је у току реконструкција централне зоне града Лесковца где су у току радови на појачаном одржавању саобраћајница и тротоарских површина. Постављени су саобраћајни знаци и асфалтиране су улице Ратка Павловића и Радоја Домановића, а биће уређено још 5 саобраћајница. Планирано је појачано одржавање коловоза саобраћајница у  улицама: Максим Горки, Цар Душан,  Радоје Домановић, Ратко Павловић, Војводе Мишића, Гоце Делчева и Партизанска.

Градоначелник Горан Цветановић је приликом обиласка радова у улицама Радоје Домановић, Ратка Павловића и Цара Душана, а у пратњи Новице Николић, директора ЈП Урбанизам и изградња, изјавио:

- Лесковац сваког дана поприма нови изглед; сређујемо фасаде, реконструишемо и изграђујемо нове саобраћајнице. У протеклом периоду изграђено је и реконструисано скоро 20 хиљада метара путева. Вредност ових радова износи око 35 милиона динара, а средства за реализацију уговора обезбедио је Град Лесковац.

Поред реконструкције путева уплану су и изградња тротоара од бехатон плоча, уградња нових ивичњака и гајгер сливника, висинско нивелисање постојећих шахт поклопаца као и садња нових дрвореда у наведеним улицама са израдом металних штитника око садних места.

Извођач радова је „АБМ ПУТОГРАДЊА“ д.о.о. Мрамор, Мерошина. Радови се изводе на основу пројекта који је урадила ЈП „Урбанизам и изградња“ Лесковац која и врши стручни надзор на основу решења о прихватању техничке документације – главног пројекта за извођење радова.


Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија