wrapper

Поводом почетка радова на изградњи саобраћајнице данас је у Далматинској улици у насељу Анчики одржана конференција за медије.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је истакао да је локална самоуправа свесна да је путна инфраструктура битна за функционисање и напредовање једног града и стога настоји да све саобраћајнице одржи у што бољем стању.

„Ова улица је дуга неких 215 метара, инвестиција је 2,3 милиона динара. Како су све временске неприлике за нама, надам се да ће у наредних 30 дана ова улица бити комплетно асфалтирана и сређена. Извођач радова је „СИСТЕМ СНЛ ГРАДИТЕЉ“ ДОО из Лесковца. Улице су мале ширине, тако да и сами камиони могу тешко да реализују радове, али ипак се ради пуним интензитетом“, истакао је градоначелник Цветановић.

Зоран Димитријевић, мештанин овог насеља, искрено се захвалио градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу, јер је омогућио грађанима да могу нормално да живе и раде, подижу своје породице. У овој улици има око 20-ак домаћинстава, доста старих људи и деце, тако да ће њима асфалтирање улице у многоме олакшати кретање.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија