wrapper

Радови на уређењу улица у централној градској зони изводе се од почетка фебруара 2018. године. До сада су у 5 градских улица, Максима Горког, Цара Душана, Радоја Домановића, Ратка Павловића и Војводе Мишица уређени коловози док је преостало да се поплоча мали део тротоарске површине.

Радови у централној зони настављени су у Партизанској и улици Гоце Делчева.

Укупна вредност свих радова у 7 централних градских улица је око 33,4 милиона динара, док је средства за реализацију обезбедио град Лесковац.

„Путна инфраструктура представља темељ доброг развоја једног града. Добри путеви значајни су за привредни и економски раст и имају веома значајну улогу у општем развоју друштва. Локална самоуправа је свесна значаја добре путне инфраструктуре, зато смо у претходним годинама уредили око 20 хиљада метара саобраћајница у самом граду и околним местима. За ту намену извдвојили смо преко 500 милиона динара.“ – рекао је данас у Партизанској улици градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Након обиласка радова у ове две улице градоначелник и директор ЈП „Урбанизан и изградња“ Новица Николић обишли су радове на асфалтирању раскрснице улице Јужноморавских бригада, Булевара ослобођења и Раде Кончара који ће бити завршени данас.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија