wrapper

Лесковачки Дом здравља и Општа болница добили су нове медицинске апарате, захваљујући донацији компаније "Јура".

Ова компанија је Дому здравља донирала нови ортопан за снимање зуба, док је Општој болници уручен хистероскоп за потребе Службе за гинекологију. На тај начин квалитет здравствене заштите биће подигнут на још виши ниво, с обзиром на то да се постојећи ортопан у Дому здравља често кварио, док ће хистероскоп, који до сада болница није имала, омогућити једноставније гинеколошке интервенције и много бржи опоравак у односу на постојеће процедуре.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић захвалио се на овим донацијама представницима Јуре истичући да је ова компанија увек показивала друштвено-одговорно понашање и да је заједнички допринос локалне самоуправе, министарства и привредника једини пут ка унапређењу квалитета здравствене заштите.

Он је рекао да је поносан на инвестиције у области здравства истичући да то што је уложено за претходне четири године, није урађено последњих 40, када су у питању и Дом здравља и болница и здравствене амбуланте.

Представници компаније Јура истакли су да овим донацијама настављају вишегодишњу праксу помоћи локалним заједницама у којима послују и да су само у овој години за донације у Србији издвојили 13 милиона динара, од чега око половине за Лесковац.

 

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија