wrapper

Градоначелник Лесковца, Горан Цветановић посетио је данас Центар за социјални рад Лесковац и тиме постао први градоначелник који је икада посетио ову установу.

Цветановић је овом приликом нагласио да је ова установа у Лесковцу једна од водећих у Србији и да се локална самоуправа труди да константно побољшава њене капацитете.

Такође је најавио реконструкцију зграде Центра за социјални рад Лесковац и отварање нове канцеларије ове установе у Грделици, рекавши да ова установа даје велики допринос свеукупном побољшању социјалне заштите у локалној заједници.

„Рад који обављате веома је значајан за нашу заједницу, стога ће локална самоуправа наставити да чини све да би вам омогућила још боље услове да наставите са пружањем помоћи онима којима је најпотребнија“ на крају је рекао градоначелник Цветановић.

Директор Центра за социјални рад Бобан Илић захвалио се градоначелнику на посети и свој помоћи коју локална самоуправа њима пружа рекавши да су они постали институција која не само да прати постсојеће стандарде, већ поставља нове.

Што се тиче новина у Центру односно о електронској управи, о њој је говорио Предраг Момчиловић, дипломирани правник из ове установе . Предност е-управе је што ће радници Центра у року од пар минута моћи да дођу до потребних исправа које издаје МУП, Матична служба, ПИО итд, објаснивши да ће ово у великој мери олакшати мајкама захтев за родитељски додатак, које ће захтев подности на шалтеру у породилишту, само са личном картом.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија