wrapper

Тренутно је у току друга фаза радова на фискултурној сали ОШ „Вожд Карађорђе“ . Ова фаза подразумева грађевинско - занатске радове, машинске инсталације, унутрашњу и спољну водоводну и канализациону мрежу, електроинсталације и инсталације за стабилни систем дојаве пожара. Вредност радова друге фазе, за коју је средства обезбедио град Лесковац, износи 24 милиона динара.

Приликом обиласка радова, градоначелник Лесковца Горан Цветановић подсетио је да је прва фаза радова изведена у 2016. и да је њихова вредност износила 10,4 милиона динара.

„Бављење спортом је од изузетног значаја за децу, поготову данас када већину свог времена проводе седећи испред телевизора и компјутерских екрана. Зато је завршетак радова на овој сали један од наших приоритета када су у питању школски објекти.“ – рекао је Цветановић додавши да Лесковац очекује наставак радова на хали „Партизан“ у оквиру пројекта Министарства спорта и омладине „Заврши започето“. Министарство је за завршетак радова на овој хали одобрило средства у износу 60 милиона динара, док ће град одвојити суму која не неопходна за комплетирање свих радова.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија