wrapper

Вести

Представници Агенције за локални економски развој, локалне самоуправе разних организација и становници Вучја и околних места, започели су данас велику акцију чишћења купалишта на реци Вучјанки, након што је невреме у ноћи између четвртка и петка на популарно излетиште нанело велике количине песка и муља.

У оквиру акције уређења града коју сваке недеље реализују Градска управа за заштиту животне средине, Јавно-комунално предузеће Комуналац и компанија Пор Вернер Вебер, данас је очишћен простор иза стамбене зграде у Млинској улици.

На Светоилијском гробљу, у присуству породице, родбине, многобројних пријатеља и страначких колега, сахрањен је Небојша Крстић, директор Јавно-комуналног предузећа ''Топлана'' и потпредседник Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу.

четвртак, 28 јул 2016 14:35

IN MEMORIAM: НЕБОЈША КРСТИЋ

Дана, 28. јула 2016. године, у 56 години живота након краће болести преминуо је Небојша Крстић, директор Јавно - комуналног предузећа „Топлана“, шеф Изборног штаба и потпредседнике Градског одбора Српске напредне странке Лесковац.

Страна 1 од 9

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија