wrapper

Друштво

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ НА ЗАПОШЉАВАЊУ СЕЗОНСКИХ РАДНИКА

Представници Министарства за рад, Министарства пољопривреде, Министарства финансија, НАЛЕД-а и Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ, потписали су данас у Влади Србије  Меморандум о сарадњи на реализацији пројекта „Повећање прилика за запошљавање сезонских радника“.

Опширније...

ЛЕСКОВАЦ ДОБИО НОВЧАНА СРЕДСТВА ЗА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА БИВШИ "ЈУГЕКСПРЕС"

Град Лесковац је на конкурсу Министарства привреде добио новчана средства за израду пројектно- техничке документације за комплекс некадашњег „Југекспреса“.

Опширније...

ОВЕ ГОДИНЕ 47,5 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА КОМАСАЦИЈУ И УРЕЂЕЊЕ ПОЉСКИХ ПУТЕВА

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде одобрило је Граду Лесковцу 33,3 милиона динара за комасацију земљишта и уређење атарских путева у овој години.

Опширније...

ДЕТАЉАН ПРОГРАМ ОВОГОДИШЊЕ РОШТИЉИЈАДЕ

На Роштиљијади, која почиње 28. августа, наступиће Звонко Богдан, Рибља чорба, Ван Гог, Атомско склониште, Тропико бенд, Ивана Јордан  и други.

Опширније...

ПРИЈЕМ ЗА ПРОФЕСОРЕ И ПОЛАЗНИКЕ ШКОЛЕ МУЗИКЕ "СТРИНГС"

У Свечаној сали града данас је приређен пријем за професоре и полазнике Пете летње школе музике "Стрингс".

Опширније...

МИНИСТАР ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ЛЕСКОВЦУ

Домаћа индустрија, заснована на иновацијама и информационим технологијама, води Србију у будућност. То је индустрија која је намењена извозу, која подиже нашу конкурентност као државе, и доноси нова радна места за младе инжењере у Лесковцу и Србији, рекао је министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић, који је данас посетио Лесковац

Опширније...

ЗА ПРОЈЕКТЕ ИЗ КУЛТУРЕ И СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ ДАНАС ИСПЛАЋЕНО 3,5 МИЛИОНА ДИНАРА

За пројекте из области културе и области социјалне заштите данас је из буџета града исплаћен износ од укупно 3,5 милиона динара.

Од овог износа 1,4 милиона динара опредељено је за културу, а 2,1 милион  за социјалну заштиту.

Одељење за финансије Градске управе Лесковац

Опширније...

ГРАД ПОДРЖАО РЕАЛИЗАЦИЈУ ИДЕЈА МЛАДИХ ЉУДИ

Канцеларија за младе Лесковац у сарадњи са руководством града  данас је поделила уговоре неформалним омладинским групама у склопу пројекта „Активирај се“ и тиме обележила Међународни дан младих.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА ПОДНЕО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ГОЈКА ВЕЛИЧКОВИЋА

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић поднео је кривичну пријаву против бившег директора Градске аутобуске станице због сумње да је у претходне две године, искоришћавајући своја овлашћења, прибавио адвокатима Милораду Марјановићу и Илији Петрушићу противправну имовинску корист, истакнуто је приликом његове данашње посете Градској аутобуској станици.

Опширније...

ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ У ТОКУ

 
Канцеларија за младе Града Лесковца ће од септембра месеца организовати у Омладинском клубу бесплатне курсеве енглеског и немачког језика, дактилографије, радионице гитаре, глуме и креативне радионице.
Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/200-804, 016/200-807
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија