wrapper

Друштво

У ТОКУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ УЛИЦА У ЗЛОЋУДОВУ

У току су радови на изградњи двеју саобраћајница у Злоћудову, у укупној дужини од око 480 метара, у шта ће Град Лесковац уложити 4,7 милиона динара.

Опширније...

ОШ "ПЕТАР ТАСИЋ" ДОБИЛА ЕКО УЧИОНИЦУ

Основна школа "Петар Тасић" у Лесковцу изградила је у свом дворишту еко учионицу, средствима добијеним на конкурсу Фонда за заштиту животне средине Града Лесковца.

Опширније...

ПРВА НАГРАДА ЗА ТУРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ЛЕСКОВАЦ НА ФЕСТИВАЛУ У КРУШЕВЦУ

На тринаестом Међународном фестивалу туристичких публикација „Кофер слова" који је одржан у Крушевцу 13. и 14. октобра 2017. Туристчка организација града Лесковца освојила је прву награду и златни кофер у категорији  вишелисна туристичка публикација до 50 страница ( за публикацију ЛЕСКОВАЦ Културни туризам, културно-историјски споменици) и другу награду и сребрни кофер за најбољи wеб сајт (www.turistickaorganizacijaleskovac.rs)

Опширније...

АКЦИЈА БЕСПЛАТНИХ ПРЕВЕНТИВНИХ ЛЕКАРСКИХ ПРЕГЛЕДА

Акција бесплатних превентивних лекарских прегледа, коју по други пут реализује Министарство здравља, у Лесковцу је данас наишла на велики одазив суграђана који су, и без здравствене књижице, могли да обаве гинеколошке и уролошке прегледе.

Опширније...

УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА У ЗЛОЋУДОВУ

У заједничкој акцији Јавно-комуналног предузећа „Грделица“, ЈКП „Комуналац, Пор Вернер и Вебера и комуналне полиције очишћена је депонија у атару села Злоћудово.

Опширније...

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА У НАСЕЉУ АНЧИКИ

У организацији Комуналне полиције, ЈКП Комуналац, ЈКП Грделица и компаније Пор Вернер Вебер, данас је уређена јавна површина у насељу Анчики иза предузећа Бели бор.

Опширније...

ПРИЈЕМ ЗА СЛЕПЕ И СЛАБОВИДЕ ПОВОДОМ ДАНА БЕЛОГ ШТАПА

Поводом Светског дана белог штапа, који је посвећен слепим и слабовидим особама, у Свечаној сали Града Лесковца приређен је пријем за чланове Окружне организације слепих и слабовидих лица.

Опширније...

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИНФЕКТИВНОГ ОДЕЉЕЊА ОПШТЕ БОЛНИЦЕ ЛЕСКОВАЦ

Инфективно одељење у Општој болници Лесковац саграђено је тачно пре 70 година (1947) и од тада у њега ништа није улагано, а за свега 95 дана пацијенти ће добити потпуно нову здравствену установу по свим европским стандардима.

Опширније...

ЦВЕТАНОВИЋ: ЈУРА ОТВАРА ЈОШ ДВЕ НОВЕ ФАБРИКЕ У ЛЕСКОВЦУ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић изјавио је да ће корејска фабрика Јура отворити у Лесковцу још две фабрике у којима ће запослити још 1 000 радника.

Опширније...

СВЕЧАНОМ СЕДНИЦОМ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ГРАДА ЛЕСКОВЦА

Поводом дана града Лесковца, 11. октобра, одржана је свечана седница Скупштине града у Народном позоришту.

Заслужним појединцима и колективима, овом приликом, уручене су новчане награде, похвале и медаље.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија