wrapper

Друштво

ЗА ШТО АКТИВНИЈЕ УКЉУЧИВАЊЕ У СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

У циљу мотивисања просветних радника за што активније укључивање у стручно усавршавање, Центар за стручно усавршавање у образовању је у априлу понудиопрограме стручног усавршавања под повољнијим условима за просветне раднике.Од 1. до 30. априла 2017. године  котизација за учеснике семинара биће снижена до 70% од каталошке цене. 

Опширније...

ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ДВА СТАМБЕНА ПРИЛАЗА У УЛИЦИ ЖИКИЦЕ ШПАНЦА

Завршавају се радови на другој фази појачаног одржавања улице Жикице Јовановића Шпанца. Ова фаза подразумева изградњу два стамбена прилаза у укупној дужини од око 200 метара.

Опширније...

ШКОЛА У ВУЧЈУ ДОБИЈА НОВО ДВОРИШТЕ

Данас је потписан уговор о извођењу радова на реконструкцији дворишта основне и средње школе у Вучју.  

Опширније...

ПРЕДИОНИЦА "ВУЧЈЕ" ПОТЕНЦИЈАЛ ВУЧЈАНСКОГ КРАЈА

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић посетио је данас Предионицу "Вучје", коју су покренули београдска фирма "Сент Џорџ" и партнер из Немачке 2012.године

Опширније...

У ПОСЕТИ ПРОИЗВОЂАЧУ ЦВЕЋА У ДОЊЕМ КРАЈИНЦУ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић обишао је данас породицу Стојановић из Доњег Крајинца која се већ десетак година бави производњом цвећа.

Опширније...

ПОДЕЉЕНО ЈОШ 10,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Пољопривредним произвођачима из Лесковца и још двадесетак околних села уручени су уговори о субвенцијама које је град Лесковац одобрио преко Фонда за развој пољопривреде.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ПОЉОПРИВРЕДНИКУ ИЗ ТУРЕКОВЦА

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић посетио је данас газдинство породице Марјановић из Турековца, која се бави производњом поврћа.

Опширније...

ОДРЖАН САСТАНАК ДЕЛЕГАЦИЈЕ СВЕТСКЕ БАНКЕ СА ГРАДОНАЧЕЛНИЦИМА ЛЕСКОВЦА И ВРАЊА

Делегација Светске банке коју је чинило осам извршних директора, на челу са Вернером Грубером који представља Србију у Борду директора ове институције, састала се јуче у Врању са градоначелницима Лесковца и Врања Гораном Цветановићем и Слободаном Миленковићем и председником општине Владичин Хан Гораном Младеновићем. Састанку су присуствовали и представници  Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, предузећа „Коридори Србије“ и директори предузећа из ових средина која су ангажована на изградњи Коридора 10.

Опширније...

ОЧИШЋЕНА ДИВЉA ДЕПОНИЈА КОД ШКОЛЕ "ВУК КАРАЏИЋ"

У сарадњи Јавно комуналног предузећа "Комуналац", компаније "Пор Вернер Вебер" и Комуналне полиције данас је очишћена дивља депонија у непосредној близини Основне школе "Вук Караџић" и средње Техничке школе "Раде Металац".

Са овог места уклоњена је велика количина растиња, грађевинског и комуналног отпада.

 

Опширније...

ЗАВРШЕТАК РАДОВА НА ДЕОНИЦИ ПРУГЕ ВИНАРЦЕ-ЂОРЂЕВО ДО КРАЈА АПРИЛА

Радови на реконструкцији деонице пруге Винарце – Ђорђево требало би да буду завршени до краја априла, рекла је Светлана Ђокић, директорка пројекта за Јужне деонице.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/200-804, 016/200-807
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија