wrapper

Друштво

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОТВОРИО ПОСЛЕДЊУ ДЕОНИЦУ ЈУЖНОГ КРАКА КОРИДОРА 10

Обраћањем председника Александра Вучића, културно-уметничким програмом и ватрометом код моста код Врле свечано отворена последња, најзахтевнија деоница јужног крака Коридора 10. Градња је трајала шест година, изграђено је 36 мостова и два тунела. Деоница је дуга 26,3 километра и може се проћи за 20 минута. Председник Србије Александар Вучић захвалио је свима који су учествовали и помогли градњу, а пре свега градитељима са југа Србије.

Опширније...

АМБАСАДОРИ МАРОКА И ЕГИПТА ПОСЕТИЛИ ЛЕСКОВАЦ

Данас су амбасадори Арапске Републике Египта и Краљевине Марока боравили у Лесковцу и том приликом посетили градоначелника Лесковца др Горана Цветановића.

Опширније...

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА У МЗ „РАДЕ ЖУНИЋ“

Акција чишћења и уређења јавне површине, коју спроводе Одељење за заштиту животне средине, ЈКП Комуналац уз подршку Одељења комуналне полиције и компаније ПВВ, као и уз велику подршку грађана, данас је организована у МЗ "Раде Жунић".

Опширније...

УРЕЂЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА У МЗ "КОСТА СТАМЕНКОВИЋ"

Одељење за заштиту животне средине, ЈКП „Комуналац“, Одељење комуналне полиције и компанија ПВВ данас су спровели акцију уређења и чишћења јавне површине у МЗ "Коста Стаменковић".

Опширније...

НИК ВУЈИЧИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЛЕСКОВЦА

Данас је град Лесковац посетио Ник Вујичић. У кабинету је приређен пријем код градоначелника Лесковца др Горана Цветановића који је Ника дочекао са следећим речима:

„Добро дошли у Лесковац!

Опширније...

ПРЕДСТАВНИЦИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ АНЕ И ВЛАДЕ ДИВАЦ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЛЕСКОВЦА

Данас је у Кабинету градоначелника др Горана Цветановића одржан састанак са представницима фондације Ане и Владе Дивац. Тема састанка је била промоција Стварно важне картице.

Опширније...

НАЧЕЛНИК ГРАДСКЕ УПРАВЕ О ГРАЂЕВИНСКИМ ПАРЦЕЛАМА У НАСЕЉУ ДУБОЧИЦА

Данас је у Кабинету начелника Градске управе Лесковац одржана конференција за медије поводом недоумица око продаје двају грађевинских парцела у насељу Дубочица.

Опширније...

ГРАДСКИ ХОР "ЗВЕЗДИЦЕ" У ЧЕШКОЈ

Градски дечји хор „Звездице“ боравио је од 7. до 12. маја у Републици Чешкој, у градовима Праг, Rychnov nad Knežnou и Nachod,, где су им гостопримство у својим домовима приредили чланови хорова CARMINA RK и CANTO Náchod.

Опширније...

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА РОМСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ

Јуче је у кабинету заменика градоначелника Лесковца одржан састанак руководства националног Савета ромске националне мањине са предстаницима градске управе.

Опширније...

САОПШТЕЊЕ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАДА ЛЕСКОВЦА

Дана 16. маја 2019. године одржана је 16. седница Савета за безбедност града Лесковца на којој су поред чланова Савета присуствовали и координатори тимова за безбедност деце у основним и средњим школама.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија