wrapper

Данас је спроведена акција чишћења и уређења јавне површине код старог железничког моста у Грделици, као и прилазног пута до поменуте локације.

Ову акцију спровели су Одељење за заштиту животне средине, ЈКП „Комуналац“, ЈКП „Грделица“ уз подршку Одељења комуналне полиције и компананије ПВВ.

Испред Савета МЗ Грделица говорио је Чедомир Јовић који је рекао да је ова акција организована како би се очистио простор, обавиле редовнo годишњe, пролећно сређивање.

„Овај простор је посвећен жртвама из путничког воза који је бомбардован од стране НАТО авијације. И ове године, дванаестог априла, тачно у подне, биће одржан помен жртвама. У току сутрашњег дана ћемо очистити велику дивљу депонију на углу улице 13. бригаде и 15. септембар. Разлог зашто она није очишћена до сада је тај што се она налази на приватном поседу. Зато користим прилику да се захвалим власнику парцеле на разумевању и на одговорности, а највише градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу, који годинама организује ове акције“, истакао је Јовић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија