wrapper

Градске вести

ОШ "ВОЖД КАРАЂОРЂЕ" НАПРАВИЛА БОТАНИЧКУ БАШТУ

Основна школа „Вожд Карађорђе“ реализовала је пројекат „Ботаничка башта“ у склопу дворишта школе, који је финансијски подржао Фонд за заштиту животне средине Града Лесковца са 300.000 динара.

Опширније...

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛЕСКОВЦА ПО ДРУГИ ПУТ ПОСТАО ЧЛАН УПРАВНОГ ОДБОРА НАЛЕД-А

На Изборној скупштини Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД) која је одржана јуче у Београду, градоначелник Лесковца Горан Цветановић изабран је за члана Управног одбора ове значајне организације.

Опширније...

УРУЧЕНИ УГОВОРИ МЕДИЈИМА ЗА ПРОЈЕКТЕ ИЗ ОБЛАСТИ ИНФОРМИСАЊА

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић уручио је уговоре представницима медија чији су пројекти прошли на овогодишњем конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса  у области информисања.

Опширније...

ПРЕМИЈЕР ВУЧИЋ У ЛЕСКОВЦУ ОТВОРИО МОДЕРНИЗОВАНУ ПРУГУ ВИНАРЦЕ - ЂОРЂЕВО

Премијер Србије Александар Вучић данас је присуствовао пуштању у рад реконструисане и модернизоване деоницe пруге Винарце – Ђорђево, чиме су завршене све три јужне деонице на међународном железничком Коридору 10 између Ниша и Прешева, уз финансирање из руског кредита, чија је укупна вредност 30,4 милиона долара, а дужина 46,5 километара.

Опширније...

ОРГАНИЗОВАНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ЈАВНЕ ПОВРШИНЕ НА БОГОЈЕВАЧКОМ ПУТУ

У организацији ЈКП "Комуналац" данас је одржана акција уређења јавне површине на путу према Богојевцу у насељу Обрада Лучића.

Опширније...

ЛЕСКОВАЦ ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ НА САСТАНКУ МРЕЖЕ ЗА РОМСКА ПИТАЊА СКГО

На четвртом састанку Мреже за ромска питања Сталне конференције градова и општина који је јуче одржан у Београду, Град Лесковац представљен је као пример добре праксе.

Тема овог састанка била је „Здравствене медијаторке – подршка локалним самоуправама“.

Опширније...

ОДРЖАНА ТРИБИНА О ЕТИЧКИМ ДИЛЕМАМА У СОЦИЈАЛНОЈ ЗАШТИТИ

У Центру за стручно усавршавање у образовању данас је организована трибина "Етичке дилеме у социјалној заштити" у организацији Коморе социјалне заштите.

Опширније...

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Свим верницима који славе Ускрс честитам овај највећи хришћански празник.

Опширније...

ОРГАНИЗОВАНО УРЕЂЕЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА НА ЈАЈИНСКОМ ПУТУ

Јавно-комунално предузеће "Комуналац" уз подршку Комуналне полиције и компаније Пор Вернер Вебер данас је организовало акцију чишћења и уређења јавних зелених површина на јајинском путу дуж Светоилијског гробља.

Опширније...

ОСНОВАН ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР У СКЛОПУ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

Канцеларија за младе Града Лесковца уз подршку Центра за социјални рад оформила је Волонтерски центар како би се на непосредан, доступан и квалитетан начин кроз ангажовање волонтера, помогло суграђанима који имају проблем у свакодневном функционисању.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/200-804, 016/200-807
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија