wrapper

Градске вести

ОЧИШЋЕНА ЈАВНА ПОВРШИНА У УЛИЦИ ЉУБЕ НЕНАДОВИЋА

У улици Љубе Ненадовића у Месној заједници Морава данас је организована акција чишћења и уређења јавне површине.

Опширније...

ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ ЕВРОПСКОГ ФИЛМА

У Лесковачком културном центру данас почиње Фестивал европског филма, на којем ће се наћи 15 остварења савремене продукције Данске, Португала, Аустрије, Белгије, Грчке, Француске, Хрватске, Италије, Холандије, Бугарске, Шведске, Словачке, Кипра, Немачке и Литваније.

Све пројекције су бесплатне, а улазнице се могу преузети на билетари Културног центра, радним даном од 9 до 21h, а викендом од 16 до 21h.

Фестивал ће трајати до 1. јуна.

Опширније...

IN MEMORIAM: ДРАГАН МИЛЕНКОВИЋ

После кратке болести јуче је у 64. години живота преминуо Драган Миленковић, бивши директор Јавно-комуналног предузећа „Комуналац“.

Опширније...

КАМПАЊА "ЕВРОПА, ТО СИ ТИ" И У ЛЕСКОВЦУ

Млади са подручја Јабланичког округа су данас у оквиру кампање "Европа, то си ТИ" могли да добију информације о процесу европских интеграција и о приликама које им оне пружају.

Опширније...

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ МЛАДИХ ПЧЕЛАРА ЗА ИНФО ДАН

У оквиру пројекта „Подстицање запошљавања младих“ који реализује ГИЗ испред Немачко-српске развојне сарадње заједно са градом Лесковцем и ХЕЛП-ом, одржан је инфо дан поводом расписаног Јавног позива за доделу кошница младим пчеларима у Центру за стручно усавршавање у образовању.

Опширније...

ПРОМОВИСАНА ПУБЛИКАЦИЈА О ТУРИСТИЧКИМ ПОТЕНЦИЈАЛИМА ЛЕСКОВЦА И ОКОЛИНЕ

На Високој пословној школи струковних студија у Лесковцу данас је представљена публикација "Туристички потенцијали Лесковца и околине", која је израђена уз подршку релевантних градских културних и привредних установа.

Опширније...

ГЕОГРАФСКО-ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМ ГРАДА ЛЕСКОВЦА ОД ДАНАС У ФУНКЦИЈИ

Географско-информациони систем (ГИС) града Лесковца уз помоћ којег ће сваки појединац моћи да пронађе планску документацију за тражену локацију, као и податке о инфраструктури, власништву и објектима за браунфилд локације, почео је да функционише од данас.  

Опширније...

НАРОДНА БИБЛИОТЕКА ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈУ СЛАВУ

Народна библиотека "Радоје Домановић" у Лесковцу данас је у присуству великог броја сарадника и пријатеља обележила своју крсну славу Свети Ћирило и Методије, свечаним резањем славског колача.

Опширније...

СУТРА ПОЧИЊЕ ЛЕДАМУС

Свечаним концертом Александра Маџара на клавиру, у Свечаној сали града, сутра у 20 часова биће отворени Лесковачки дани музике.

Опширније...

ОБЕЛЕЖЕН ДАН СЕЋАЊА НА ПРЕМИНУЛЕ ОД СИДЕ

Завод за јавно здравље Лесковац придружио се обележавању Међународног дана сећања на преминуле од СИДЕ, како би се одала почаст умрлима од ове опаке болести али и подигао степен едукације становништва о превенцији и лечењу.

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/200-804, 016/200-807
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија