wrapper

На излазу из Србије на граничном прелазу "Батровци" теретна возила чекају три сата, а на прелазу "Шид" два сата, саопштио је АМСС.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно, нема дужих задржавања од 20 минута.

На путевима у Србији је добра видљивост и проходност, коловози су суви, а интензитет саобраћаја ван већих градова је умерен.

И поред повољних временских прилика треба бити опрезан у вожњи због могућих одрона којих има највише на Ђердапској магистрали, поред Дрине и Ибра, као и у Овчарској-кабласркој клисури.

Од данас до 31. марта, у временском периоду од осам до 18 часова, на деоници од Вранића ка Мељаку (Ибарска магистрала), изводиће се радови на ојачању постојећег коловоза.

У току радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, а уколико дође до већег прилива возила, екипа ће се померити и пропустити саобраћај да се не успостави његово нормално одвијање.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом са сигналним приколицама и уз асистенцију патрола саобраћајне полиције.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/200-804, 016/200-807
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија